Coronavirus


Waterbeheer gaat door tijdens de coronacrisis

Waterschap Vechtstromen zorgt voor voldoende, schoon en veilig water in Twente, het Vechtdal en Zuidoost Drenthe. Het waterschap is expert in rioolwaterzuivering voor ruim 800.000 inwoners en bedrijven en het (water)beheer en onderhoud van bijna 4000 kilometer aan rivieren, beken en sloten zoals de Regge, Dinkel en de Vecht. Ons werk is vitaal en belangrijk voor de maatschappij. Ook in tijden van crisis moet ons werk doorgaan. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Dit betekent dat onze medewerkers op onze werklocaties de basisregels in acht houden. Kantoormedewerkers werken zo veel mogelijk thuis.

Bezoekers zijn welkom

Bezoekers zijn welkom op onze werklocaties. Het dragen van een mondkapje is verplicht in onze gebouwen. In ons hoofdkantoor in Almelo kunnen ter inzageleggingen worden bekeken. Het hoofdkantoor is dagelijks geopend van 8.00 tot 16.00 uur. We vragen alle bezoekers om hun contactgegevens te registreren bij de receptie. Ter inzageleggingen zijn ook digitaal te bekijken en downloaden via www.vechtstromen.nl/terinzage.

Bereikbaarheid

We zijn telefonisch gewoon bereikbaar, ook voor calamiteiten zijn we 24 uur per dag bereikbaar via ons algemene telefoonnummer. 088-2203333.


Alle nieuwsberichten

Nieuwsberichten niet corona gerelateerd.

Stukken die ter inzage liggen zijn op ons hoofdkantoor in Almelo in te zien. Het hoofdkantoor is dagelijks geopend van 8.00 tot 16.00 uur. U kunt de stukken ook digitaal inzien en downloaden via onderstaande links.