Coronavirus


In verband met het coronavirus volgen wij de richtlijnen van RIVM en de Rijksoverheid. Dit betekent dat onze medewerkers zo veel mogelijk thuiswerken.

In navolging van het besluit van het kabinet, zijn wij ook gestart met enkele versoepelingen van de coronamaatregelen. We blijven nog steeds zo veel mogelijk digitaal en thuis-werken, echter is er weer beperkt mogelijkheid tot fysieke ontmoeting op onze werklocaties. Ook bezoek is, op afspraak weer welkom. Mits gehouden wordt aan de 1,5 meter afstand, handen wassen, hoesten/niezen in het elleboog. En bij verkoudheidsklachten, keelpijn, hoesten, niezen en/of verhoging kunt u helaas niet toegelaten worden tot onze locaties.

Bereikbaarheid

We zijn telefonisch gewoon bereikbaar, ook voor calamiteiten zijn we 24 uur per dag bereikbaar via ons algemene telefoonnummer. 088-2203333. Wel kan het voorkomen dat vragen en verzoeken minder snel worden afgehandeld. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Hieronder vindt u alle tot corona gerelateerde nieuwsberichten.

kantoor_in_almelo_1
Tjeerd & Nettie tijdens veldbezoek
Kantoor in Almelo
John Overbeek foto met kanaal
Kantoor in Almelo
0050-rattenvanger- 95
Bomen Dinkel 5
rwzi
kantoor_in_almelo
Q5191963
IMG-20200325-WA0002
Zuivering1
VENV60088
Carroussel tuinbouw kassen
Vecht hoogwater Marienberg
Jack proefje

Alle nieuwsberichten

Nieuwsberichten niet corona gerelateerd.

De ter inzage leggingen zijn in verband met de maatregelen niet op kantoor in te zien. Deze kunt u vanaf heden digitaal inzien en downloaden.