Afscheid Ria Broeze, Jan van Hoek en Roel van der Veen


Het algemeen bestuur heeft in een buitengewone vergadering afscheid genomen van Ria Broeze (fractie landbouw), Jan van Hoek (ChristenUnie/SGP) en Roel van der Veen (AWP).

In de bestuursperiode 2014-2019 hebben zij zich ingezet voor het dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen. Ze werden door watergraaf Stefan Kuks uitgebreid in het zonnetje gezet en bedankt voor alle inspanningen voor schoon, voldoende en veilig water in Twente, Noordoost Overijssel en Zuidoost Drenthe. “Mede door deze bestuurders is het in deze bestuursperiode gelukt om na een fusie een nieuw waterschap vorm te geven in verbinding met ruim 130 netwerkpartners. Ze hebben zich ingezet voor de publiek zaak en met goede afwegingen recht gedaan aan alle belangen die er zijn”.

Nieuw algemeen bestuur

Nettie Aarnink (Water Natuurlijk), Wim Stegeman (CDA), Hans van Agteren (AWP niet politiek wel deskundig) en Erik Lievers (fractie Bedrijven) vormen het nieuwe dagelijks bestuur voor de komende bestuursperiode. De portefeuilleverdeling wordt binnenkort bekend gemaakt.

Meer informatie over het bestuur van waterschap Vechtstromen vindt u op www.vechtstromen.nl/bestuur.


Ria Broeze (fractie landbouw), Jan van Hoek (ChristenUnie/SGP) en Roel van der Veen (AWP)