Kom spelen en leren over water bij De Koppel

Gepubliceerd op 30 september 2019

Houd jij ook zo van ons water? Wil je weten wat er wel en niet door de wc gespoeld mag worden? Vind je het leuk om proefjes te doen met water? Kom dan naar de waterdoemiddag bij De Koppel!

Waterschap Vechtstromen en de Koppel organiseren op dinsdag 22 oktober een waterdoemiddag bij de Koppel. Deze middag is voor kinderen vanaf groep 3 (6-12 jaar). Ze kunnen proefjes doen, wc-pot hengelen en hun eigen fantasiebeest knutselen. Kinderen kunnen om 14 uur gebracht worden en om 16 uur weer opgehaald worden. Aanmelden is nodig, want er is plaats voor 25 kinderen.

Kom jij ook? Meld je aan voor de waterdoemiddag bij De Koppel via 0523-273388 of info@dekoppel.com. Je vindt De Koppel aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg.

Week van Ons Water

Deze middag wordt georganiseerd in het kader van de Week van Ons Water. De Week van Ons Water is een initiatief van Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Rijkswaterstaat, Unie van Waterschappen, VNG, IPO, Vewin, waterschappen, provincies, gemeentes en waterbedrijven. De week vindt elk voorjaar en najaar plaats en heeft als doel om Nederlanders bewuster te maken van het belang van schoon, veilig en voldoende water. Via www.weekvanonswater.nl kun je zoeken op postcode en kijken welke activiteiten er in jouw buurt worden georganiseerd.