Gezocht: Bestuurslid Vechtstromen v/m


Meet and Greet op 24 en 25 april

We zijn op zoek naar mensen die interesse hebben in water, die weten wat er speelt in hun omgeving en bestuurlijk actief willen worden. Mensen kunnen als kandidaat deelnemen aan de waterschapsverkiezingen in 2019 en bij voldoende stemmen een plek in het algemeen bestuur bemachtigen. Hiervoor moeten zij zich aansluiten bij een partij of zelf een partij beginnen. Wie interesse heeft of meer wil weten is van harte welkom op de Meet and Greets die Vechtstromen organiseert op 24 april (Almelo) en 25 april (Emmen). Meer informatie is ook te vinden op www.vechtstromen.nl/verkiezingen.

Tijdens de Meet and Greets wordt een beeld gegeven wat een waterschap doet en wat de rol is van het waterschapsbestuur. Er is de mogelijkheid om in gesprek te gaan met watergraaf Stefan Kuks over het bestuur, hoe dit is georganiseerd en wat het werk als bestuurslid interessant maakt. Ook kunnen mensen tijdens de Meet and Greet informeel kennis maken met algemeen bestuursleden en de politieke partijen die op dit moment een plek hebben in het algemeen bestuur. En er is informatie beschikbaar over het starten van een eigen partij.


Waar en wanneer?

poster_waterschapsverkiezingen_2019_vechtstromen

De eerste Meet and Greet is op dinsdag 24 april in het Stadslab in Almelo, op het Indië Terrein, Sluiskade NZ 14. De tweede is op woensdag 25 april in Emmen, bij Wildlands, Raadhuisplein 99 (parkeren op het Willinkplein). De Meet and Greets worden gehouden van 19.00 tot 21.00 uur.

Meer informatie

Zie voor meer informatie www.vechtstromen.nl/verkiezingen