Deelgebied Binnengait zo goed als klaar


De werkzaamheden in het deelgebied Binnengait, dat is ten zuiden van de A1, zijn zo goed als klaar. In de vakantieperiode gaan de werkzaamheden gewoon door, bijvoorbeeld het afronden van het gedeelte rondom de Bornerbroekseweg. Voor het realiseren van de nieuwe stuw en vistrap zal hier het zandpad langs de Regge worden afgesloten. In dezelfde periode worden ook de bomen op de oevers van de Midden Regge gekapt.

Fietsen en wandelen

Omdat op de oevers van de Midden Regge in het deelgebied Exoo bomen worden gekapt, kunnen wandelaars geen gebruik meer maken van het wandelpad langs de zuidkant van de Midden Regge (dat is benedenstrooms de Wierdenseweg).
Vanwege de werkzaamheden was een gedeelte van het fietspad langs de Regge in het deelgebied Binnengait afgesloten. Dit fietspad is weer vrij toegankelijk voor fietsers. Een mooie manier om al fietsend de nieuwe Regge te bekijken.

Dronebeelden

Van het deelgebied Binnengait zijn met een drone mooie opnames gemaakt. Jan van Klompenburg, projectleider: “De beelden zijn geweldig. In vogelvlucht zie je hoe de nieuwe Regge vorm heeft gekregen. Ik kan iedereen aanraden de beelden te bekijken.” Bekijk de dronebeelden.


Inloopspreekuur tweewekelijks

Het eerstvolgende inloopspreekuur is op 14 augustus, van 11.00 uur tot 12.00 uur. Daarna vindt het inloopspreekuur tweewekelijks plaats in de oneven weken. Het adres blijft ongewijzigd, in de directie keet aan de kruising Ypeloweg / Lagedijjk. Tijdens de inloopspreekuren is de omgevingsmanager van Baks Civiel- en Cultuurtechniek, Jan Schoot Uiterkamp, aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Telefonisch contact kan ook, het telefoonnummer van Jan Schoot Uiterkamp is 06-54922412.