Planning en werkzaamheden Reggedal Enter


De afgelopen periode is gebruikt om de werkzaamheden goed voor te bereiden, bomen te kappen en aan te planten, maar nu is het tijd om daadwerkelijk de schop in de grond te zetten!

Vanaf begin april begint aannemer Baks Civiel en Cultuur ten zuiden van de A1 met het ontgraven van het nieuwe beekdal rondom de Stokreefsweg. Door deze werkzaamheden komt ook het transport van grond uit het gebied Reggedal Enter op gang. Om de veiligheid voor wandelaars en fietsers te garanderen kan het zijn dat fiets- of wandelpaden worden afgesloten. De aannemer zorgt er voor dat door middel van omleidingsborden de doorgaande routes bruikbaar blijven.

De globale planning van de werkzaamheden

Deelgebied 1 Binnengait | April 2018 – Augustus 2018

Deelgebied 2 Enter | Mei 2018 – September 2018

Deelgebied 3 de Keurst | November 2018 – Mei 2019

Deelgebied 4 Exoo | September 2018 – Januari 2019

Deelgebied 5 Leijerweerd | Augustus 2018 – December 2018

Zoals genoemd is dit een globale planning. Weersinvloeden of andere factoren kunnen reden zijn om van deze planning af te wijken.

Inloopspreekuur

In het directieverblijf aan de kruising Ypeloweg / Lagedijk wordt vanaf 17 april wekelijks een inloopspreekuur gehouden voor belangstellenden.  Dit spreekuur is op dinsdag tussen 11 uur en 12 uur. Tijdens de inloopspreekuren is de omgevingsmanager, de heer Jan Schoot Uiterkamp, van aannemer Baks Civiel en Cultuur aanwezig  om informatie te geven en vragen te beantwoorden.

Voorstellen omgevingsmanager

Mijn naam is Jan Schoot Uiterkamp en ik woon in Haarle. Ik heb ruim veertig jaar ervaring in de sectoren loonwerk en grondverzet.

Voor het project Reggedal Enter ben ik nu omgevingsmanager. Dat betekent dat ik gedurende de looptijd van het project Reggedal Enter de communicatie tussen de diverse partijen in stand probeer te houden en waar mogelijk te stimuleren.

Mijn doel is om met gezamenlijke inspanning een mooi resultaat te realiseren.

Tijdens werkuren ben ik bereikbaar op het nummer 06-54922412