Eerste werksessie voor gebiedsinrichting Vecht Gramsbergen


Op dinsdagavond 2 juli staat de eerste werksessie voor Vecht Gramsbergen gepland. Tijdens deze sessie gaan inwoners en betrokkenen aan de slag om de eerste plannen, wensen en ideeën met elkaar te delen. De werksessies moeten uiteindelijk leiden tot een ontwerp voor de gebiedsinrichting van de Vecht bij Gramsbergen.

Eelerwoude

Ontwerpbureau Eelerwoude gaat zich het komende jaar bezig houden met het begeleiden van het project Vecht Gramsbergen. Zij zullen ook de werksessies met inwoners en betrokkenen gaan begeleiden. De eerste schetsen zullen in de zomer worden uitgewerkt. Na de zomer vindt er een tweede en derde werksessie plaats waarin we werken naar een voorkeursontwerp, eventuele alternatieven en de haalbaarheidsstudie.

Werksessies

Degenen die zich hebben aangemeld tijdens de inloopbijeenkomst in april, hebben een persoonlijke uitnodiging voor de werksessie gekregen. Is dit niet het geval of wilt u meer informatie over de werksessies? Stuur dan een mail naar vechtgramsbergen@hardenberg.nl. De datum voor de volgende werksessies zullen t.z.t. bekend worden gemaakt via de projectwebsite.