Klimaatatlas Drenthe en Vechtdal


Vanaf medio maart staan de kaarten voor het gebied van Noordelijke Vechtstromen online

Let op: In verband met het coronavirus volgen wij de richtlijnen van de overheid. Dit betekent dat de inloopbijeenkomsten worden afgelast!

Op dinsdag 17 maart en woensdag 18 maart organiseren wij twee inloopbijeenkomsten voor inwoners van het buitengebied om met u in gesprek te gaan over de klimaatatlas die wij hebben uitgevoerd in het gebied waarin u woont en werkt. Welke risico’s ziet u en hoe kunnen we er als samenleving voor zorgen dat we deze risico’s beperken?

Daarnaast willen wij u informeren over de normen voor wateroverlast. Want door het veranderende beeld worden in 2020 deze normen geactualiseerd en opnieuw vastgelegd. Wij hebben in beeld gebracht hoe groot de kans op wateroverlast is in het gebied waar u woont en werkt.

Uitn klimaatbijeenkomst
Carrousel water stad wadi klimaat

Vanaf medio maart staan de kaarten voor het gebied van Noordelijke Vechtstromen online en kunt u uw eigen perceel raadplegen.

Houd deze site in de gaten!

Let op: In verband met het coronavirus volgen wij de richtlijnen van de overheid. Dit betekent dat de inloopbijeenkomsten worden afgelast!

Vraag en antwoord over de kaarten van de klimaatatlas

Wat kunnen we doen?

stapstenen Berflobeek

Wat doen wij als waterschap en wat kunt u doen om aan te passen aan het veranderende klimaat.