Werken bij Vechtstromen


Schoon, veilig en voldoende water: dat is onze missie. We willen een aantrekkelijke leefomgeving creëren voor mensen, planten en dieren. Ook willen we bedrijven op een goede manier faciliteren. We doen dit zo duurzaam en kostenbewust mogelijk. Onze meer dan 500 medewerkers steken elke dag hun handen uit de mouwen om voor het water te zorgen in Twente, Noordoost-Overijssel en Zuidoost-Drenthe.

Schrijf je in op 1 van onze job alerts en blijf op de hoogte van ons actuele vacature aanbod.

Vacatures

Ga je je afstudeerscriptie schrijven of zoek je een meeloopstage? Bij ons krijgt talent een kans. Iets voor jou? Laat ons weten waar je interesse naar uitgaat.

De werving voor ons traineeprogramma is geweest. Naast ons eigen traineeprogramma hebben we een traineeprogramma met drie andere waterschappen. Eind 2019 start de werving van nieuwe trainees.

Om knelpunten in het werk of de formatie op te vangen maken we soms tijdelijk gebruik van de diensten van externe partijen of zelfstandigen voor een opdracht.

Voor het geven van waterlessen hebben we geweldige vrijwilligers! We willen het belang van schoon en veilig water onder de aandacht brengen bij basisschoolkinderen. Ook vrijwilliger worden?