Traineeships

Gepubliceerd op 17 oktober 2017

Ben jij onze toekomstige trainee? Heb je passie en talent op het gebied van één van de onderstaande thema’s én beschik je over een bijpassende HBO- of universitaire opleiding? Dan zoeken we jou!

Wie zoeken wij?

Als trainee krijg je binnen de vijf samenwerkende waterschappen in de regio Noord-Oost Nederland (Drents Overijsselse Delta, Rijn en IJssel, Vechtstromen, Zuiderzeeland, Vallei en Veluwe), de kans om je talent in te zetten voor een maatschappelijke en innovatieve organisatie. De waterschappen zijn in Nederland verantwoordelijk voor schoon water, droge voeten en voldoende water. Waterschappen staan bekend als organisaties met professionals met passie voor hun werk, een informele werksfeer en no-nonsense mentaliteit. Ben jij maximaal twee jaar afgestudeerd en heb jij het talent en de persoonlijkheid om mee te bouwen aan de toekomst van de watersector in Nederland? Dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij?

Wij bieden je een tweejarig dienstverband met een salaris van € 2.507,-  op basis van 32 uur per week (schaal 9). Je werkt vier dagen en volgt gemiddeld één dag per twee weken een opleidingsprogramma.

Dat bestaat onder meer uit diverse vaardigheidstrainingen, bijvoorbeeld op het gebied van projectmanagement, adviseren of persoonlijke effectiviteit. Ook krijg je intensieve begeleiding in je persoonlijke ontwikkeling en prestaties.

Profielen

Je voert twee praktijkopdrachten uit verdeeld over twee jaar en twee waterschappen. Dit vraagt flexibiliteit en bereidheid om te reizen.
Het eerste jaar hebben wij een opdracht voor je geregeld. Eén van de groepsopdrachten in het eerste jaar is: zorg voor een passende opdracht voor het tweede jaar. Een mooie uitdaging waarbij een beroep wordt gedaan op jouw netwerkkwaliteiten. Wij zoeken kandidaten voor de volgende profielen:

Techniek

Een afgeronde HBO/WO opleiding op gebied van civiele techniek, geo-informatie, technische planologie of proces- en milieutechniek. Waarbij je een stevige persoonlijkheid meebrengt met oog voor detail, je van samenwerken houdt en sensitief, leergierig en proactief bent.

Land en Water

Een afgeronde HBO/WO opleiding op gebied van Land- en Watermanagement. Waarbij je een volwassen persoonlijkheid meebrengt, je politiek bent begaan en sensitief, zelfstandig en analytisch bent. Je bent een netwerker, kan schakelen tussen diverse niveaus, scherpzinnig en representatief.

Bedrijfsvoering

Een afgeronde HBO/WO opleiding op gebied van bestuurs- of bedrijfskunde, ICT of aanverwant. Waarbij je een stevige persoonlijkheid meebrengt met oog voor detail, je van samenwerken houdt en sensitief, leergierig en proactief bent.

Reageer vóór 6 november 2019

Is dit traineeship de uitdaging die jij zoekt en ben je maximaal twee jaar geleden afgestudeerd? Klik op ‘direct solliciteren’ en stuur dan je cv en een persoonlijke motivatie waarin je aangeeft wie je bent, wat je drijfveren zijn en voor welk profiel je in aanmerking wilt komen. Reageren kan tot  6 november 2019.

Op 15 november a.s. vinden de selectiegesprekken plaats. Na de definitieve selectie vindt de verdeling plaats van de tien trainees over de waterschappen (2 per waterschap) en wordt de inhoud van de praktijkopdrachten bekend gemaakt.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Hella Mulderij (adviseur HRM) via HellaMulderij@wdodelta.nl


foto vacatures trainees man

Trainee bij Vechtstromen

4 jonge medewerkers van Vechtstromen vertellen hoe het is om bij het waterschap te werken

karlien

Karlien van den Berg (Facilitaire Zaken): "Je merkt dat de organisatie het fijn vindt om nieuwe en jonge mensen in huis te hebben die met een open blik naar veranderingen kijken."