Inloopbijeenkomst gebied stuw Stokkenspiek

Gepubliceerd op 20 juni 2023

Op dinsdag 27 juni organiseren wij een inloopbijeenkomst over de plannen voor het gebied rond stuw Stokkenspiek. Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over het ontwerp en gaan hierover graag met u in gesprek.

Wat gaan wij doen in dit gebied?

Waterschap Vechtstromen gaat aan het werk in en rond de Dinkel en de Tilligterbeek, het zogenaamde Beneden Dinkelgebied. Het doel van de maatregelen is om de waterkwaliteit en het waterleven te verbeteren. Op deze manier voeren we Europese afspraken uit. Deze gaan over de kwaliteit van het water, maar ook of vissen goed van de ene naar de andere beek of rivier kunnen zwemmen, bijvoorbeeld om zich goed voort te kunnen planten.
Het afgelopen jaar heeft het waterschap gewerkt aan een plan voor het deelgebied rond stuw Stokkenspiek. Na gesprekken met betrokkenen en na technische onderzoeken en berekeningen, is er nu een ontwerp. Dit ontwerp presenteren wij tijdens de inloopbijeenkomst. Er is ook een schets gemaakt, zodat bezoekers een indruk krijgen wat het resultaat zal zijn van de werkzaamheden

Inloopbijeenkomst

Wij vertellen u graag meer over het ontwerp voor het gebied rondom stuw Stokkenspiek. De inloopbijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 27 juni 2023 in het clubgebouw van KV Ons Streven Tilligte, Frensdorferweg 17, 7634 PD in Tilligte. U kunt tussen 18.00 en 21.00 uur binnenlopen op een voor u geschikt moment. Medewerkers van waterschap Vechtstromen staan voor u klaar om een toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Graag tot dan!