Inloopbijeenkomst Vechtrijk Gramsbergen 13 december gaat niet door

Gepubliceerd op 7 december 2021

Vanwege de coronasituatie op dit moment gaat de inloopbijeenkomst van Vechtrijk Gramsbergen op maandag 13 december niet door. De bijeenkomst wordt verplaatst naar begin 2022. Als de datum hiervan bekend is, geven we dat door via De Toren en onze website.

Voorlopig ontwerp

Waterschap Vechtstromen en gemeente Hardenberg zijn aan de slag met het voorlopig ontwerp van het project Vechtrijk Gramsbergen. We vertellen u graag persoonlijk over dit ontwerp, met daarbij de mogelijkheid om vragen te stellen of opmerkingen te geven. We verplaatsen de inloopbijeenkomst daarom naar begin 2022. Het liefst houden we dan een fysieke bijeenkomst. Als dit door de coronamaatregelen niet kan, wordt het een digitale bijeenkomst.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u op dit moment vragen of opmerkingen over het project of het schetsontwerp dat in september is gepresenteerd, stuur dan een mail met uw vraag en contactgegevens naar vechtrijkgramsbergen@hardenberg.nl. Eén van de projectmedewerkers neemt dan contact met u op. Hier kunt u ook het schetsontwerp downloaden en vindt u een overzicht met veelgestelde vragen en antwoorden over het project.