Stremming fiets- en voetpad Sumpelpad dinsdag 9 juli voor onderhoud cilinders stuw Hardenberg

Gepubliceerd op 8 juli 2024

Dinsdag 9 juli worden onderhoudswerkzaamheden aan onze stuw Hardenberg uitgevoerd. Deze ochtend wordt tussen 09.00 uur en 13.00 uur het fiets- en voetpad van het Sumpelpad gestremd. Een kraan haalt een cilinder uit de stuw, de cilinder wordt in de komende weken gereviseerd. Over circa 5 weken wordt deze vervolgens teruggeplaatst waarvoor het Sumpelpad nogmaals wordt gestremd.

Op dinsdag 9 juli wordt de eerste cilinder van Stuw Hardenberg verwijderd en wordt elders gereviseerd en zal binnenkort worden teruggeplaatst. Vervolgens zal de tweede cilinder worden verwijderd om gereviseerd te worden.
Voor het verwijderen en terugplaatsen van de cilinders, is het fiets- en voetpad aan het Sumpelpad ter hoogte van de stuw gestremd op dinsdag 9 juli tussen tussen 9.00 en 13.00 uur. Dit wordt met borden langs de kant van de weg aangekondigd. De stremming is nodig omdat een bouwkraan vanaf de rijbaan het hijswerk voor de cilinders levert.

Over circa 5 weken wordt de cilinder teruggeplaatst en zal de volgende worden verwijderd. In totaal zal het Sumpelpad tussen 9 juli en eind oktober vier keer worden gestremd om de onderhoudswerkzaamheden aan stuw Hardenberg uit te voeren. Dit zal vooraf worden aangekondigd.