Werken bij Vechtstromen


Werk met maatschappelijk belang, om een aantrekkelijke leefomgeving voor mensen, planten en dieren te creëren. En om inwoners, agrariërs en bedrijven op een goede manier faciliteren. Dat doen wij met meer dan 500 medewerkers dagelijks, samen, door onze handen uit de mouwen te steken en dat doel na te streven op een zo duurzaam en kostenbewust mogelijke manier.

We staan voor grote uitdagingen door het veranderende klimaat, de eisen aan waterkwaliteit en ons streven naar duurzaamheid. We zijn expert in het zuiveren van rioolwater en het beheren en onderhouden van bijna 4000 kilometer aan rivieren, beken en sloten. Dit alles doen we met grote betrokkenheid.

Spreekt jou dat aan? Steek dan ook je handen uit de mouwen en streef samen met ons dat doel na! Kijk snel of er een vacature voor jou bij zit en solliciteer.

Vacatures

Onze nieuwste vacatures

Procesregisseur bedrijfsvoering

Meer over deze vacature Procesregisseur bedrijfsvoering

Systeembeheerder OT netwerk/infra

Meer over deze vacature Systeembeheerder OT netwerk/infra

GIS specialist – IT

Meer over deze vacature GIS specialist – IT

Waarom werken bij Vechtstromen

toptaak-vergunning
  • Een ruim persoonlijk opleidingsbudget
  • Werk met maatschappelijk belang
  • Fijne betrokken teams en collega's
  • Mogelijkheden tot ontwikkeling
  • Mogelijkheid om thuis te werken
  • Veel eigen verantwoordelijkheid
  • Samenwerking met diverse partners
  • Prachtig en divers werkgebied
Energiefabriek breedbeeld

Ga je je afstudeerscriptie schrijven of zoek je een meeloopstage? Bij ons krijgt talent een kans. Iets voor jou? Laat ons weten waar je interesse naar uitgaat.

Om knelpunten in het werk of de formatie op te vangen maken we soms tijdelijk gebruik van de diensten van externe partijen of zelfstandigen voor een opdracht.

Voor het geven van waterlessen hebben we vrijwilligers! We willen het belang van schoon en veilig water onder de aandacht brengen bij basisschoolkinderen. Ook vrijwilliger worden?

Meer weten over arbeidsvoorwaarden en hoe de CAO voor waterschappen eruit ziet?

Waar werken wij aan

Naamloos
video: Vechtstromen corporate film