Werken bij Vechtstromen


Schoon, veilig en voldoende water: dat is onze missie. We willen een aantrekkelijke leefomgeving creëren voor mensen, planten en dieren. Ook willen we bedrijven op een goede manier faciliteren. We doen dit zo duurzaam en kostenbewust mogelijk. Onze meer dan 500 medewerkers steken elke dag hun handen uit de mouwen om voor het water te zorgen in Twente, Noordoost-Overijssel en Zuidoost-Drenthe.

Ga je je afstudeerscriptie schrijven of zoek je een meeloopstage? Bij ons krijgt talent een kans. Iets voor jou? Laat ons weten waar je interesse naar uitgaat.

Op zoek naar een leuke baan bij Vechtstromen, maar is er op dit moment geen vacature voor jou bij? Schrijf je in op onze job alert.

Om knelpunten in het werk of de formatie op te vangen maken we soms tijdelijk gebruik van de diensten van externe partijen of zelfstandigen voor een opdracht.

Voor het geven van waterlessen hebben we vrijwilligers! We willen het belang van schoon en veilig water onder de aandacht brengen bij basisschoolkinderen. Ook vrijwilliger worden?

Waar zorgen wij voor?

De Dinkel bij Lutterzand
video: Vechtstromen corporate film