Afrondende werkzaamheden project Dinkel-Zuid

Gepubliceerd op 2 oktober 2023

Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet bij het project Dinkel-Zuid. Bij deze afrondende werkzaamheden wordt de tijdelijke verharding van het fietspad (LAGApad) tussen de Hoofdstraat en Goormatenweg in Losser vervangen door de definitieve betonverharding.

De tijdelijke betonplaten zijn destijds geplaatst om verzakkingen door de nieuw aangevulde grond te voorkomen. Nu de grond voldoende gezet is, kan de definitieve verharding erop.

Omleiding

De werkzaamheden worden in de eerste 2 weken van oktober uitgevoerd door aannemersbedrijf Negam. Het fietspad is dan tijdelijk afgesloten. De gemeente Losser verzorgt de coördinatie van de werkzaamheden aan het fietspad en heeft een omleiding ingesteld. Fietsers kunnen omfietsen via het fietspad langs de Gronausestraat en de Hoofdstraat. Meer informatie over de omleiding is te vinden op de website van gemeente Losser.

De werkzaamheden verlopen volgens planning. Als de aannemer klaar is met dit laatste deel, dan is het project Dinkel-Zuid aan het einde van dit jaar helemaal afgerond.