Online informatiebijeenkomst stuw Junne

Gepubliceerd op 26 maart 2021

Op dinsdag 30 maart 2021 organiseren wij in samenwerking met de gemeente Ommen een online informatiebijeenkomst om u te informeren over het onderzoek naar de stuw. De werkzaamheden die nodig zijn voor het onderzoek naar de stuw, gaan verder in april 2021. Aan de hand van deze onderzoeken, kunnen we bepalen of de stuw gerenoveerd kan worden.

Vanwege de corona-maatregelen vindt de bijeenkomst online plaats. Tijdens de bijeenkomst verstrekken het waterschap en aannemer Gerwers informatie over de werkzaamheden die nodig zijn om het onderzoek naar de stuw uit te voeren. Er is gelegenheid om vragen te stellen. We nodigen u uit om deze bijeenkomst thuis te volgen.

Deze week is een nieuwsbrief verspreid onder belangstellenden en omwonenden. In deze nieuwsbrief staat meer informatie over de stand van zaken. In de nieuwsbrief staat ook hoe belangstellenden zich aan kunnen melden voor de online informatiebijeenkomst. De informatie die wordt getoond op informatiebijeenkomst komt na afloop ook op de website te staan.


Projectpagina