Informatiebijeenkomst stuw & brug Junne op 3 maart

Gepubliceerd op 27 februari 2020

Op dinsdagavond 3 maart vindt er weer een informatiebijeenkomst plaats over de stuw en brug Junne. Wij praten u samen met gemeente Ommen bij over de stand van zaken en de vervolgstappen van de stuw en de brug.

Stuw & brug

De brug over de Vecht bij Junne is niet geschikt voor al het verkeer en is op dit moment alleen toegankelijk voor personenauto’s, fietsers en voetgangers. Gemeente Ommen gaat werken aan de brug over de Vecht bij de stuw. Daarnaast gaat waterschap Vechtstromen onderzoeken op welke wijze de stuw bij Junne zo goed mogelijk kan blijven functioneren. Uit dit onderzoek moet blijken of de stuw gerenoveerd of vervangen moet worden. Gemeente en waterschap werken hierbij samen en organiseren een gezamenlijke informatiebijeenkomst.

Programma

U bent van harte welkom op 3 maart vanaf 19.45 uur bij Vakantiepark De Beerze Bulten (Kampweg 1, Beerze). De projectleiders van de gemeente Ommen en waterschap Vechtstromen vertellen u

tijdens deze avond graag meer over de resultaten van het verkeersonderzoek, de landelijke inpassing van de brug, het ontwerp voor de droogzetvoorziening van de stuw, het plan van aanpak van het onderzoek aan de stuw en de planning van beide projecten.

Op de aansluitende informatiemarkt kunt u in gesprek met medewerkers van gemeente en waterschap en kunt u specifieke vragen stellen. Het programma van die avond van deze avond is als volgt:

19.45 – 20.00 uur             inloop en ontvangst met koffie/thee

20.00 – 20.45 uur             centrale toelichting

20.45 – 21.30 uur             informatiemarkt

Wij hopen u te zien op 3 maart.