Nieuwsbrief Vechtrijk Gramsbergen

Gepubliceerd op 29 februari 2024

De voorlaatste nieuwsbrief van Vechtrijk Gramsbergen dateert alweer van februari 2023. In de tussenliggende periode tot nu is er veel gebeurd. Hoog tijd dus voor het uitbrengen van de volgende nieuwsbrief, nummer 8 in de reeks.

Een terugblik door bestuurders van gemeente en waterschap

Na de verkiezingen in maart 2023 is Gerald Aveskamp als nieuw lid toegetreden tot het dagelijks bestuur van het waterschap. Voor de Vecht is hij de opvolger van Wim Stegeman. Met Gerald Aveskamp en Alwin te Rietstap, wethouder van gemeente Hardenberg, blikken we samen terug op de afgelopen periode.

Van ontwerp tot werkelijkheid

Hannie Kwant uit Gramsbergen is jarenlang docent Tuin en landschap geweest bij de Groene Welle (nu Zone College). In die jaren heeft ze voor haar vakgebied kennis gemaakt met de gemeente Hardenberg en het project Vechtrijk. Als échte Gramsbergenaar vertelt ze in de nieuwsbrief over het project van ontwerp tot werkelijkheid.

Veel meer nieuws

Verder in de nieuwsbrief aandacht voor het hoge water in de Vecht in de periode rond kerst en oud en nieuw. En natuurlijk nog veel meer nieuws!

Nieuwsbrief ontvangen?

De nieuwsbrief wordt binnenkort bij alle inwoners uit de omgeving verspreid via het weekblad De Toren. Woont u niet in de omgeving, maar wilt u de nieuwsbrief graag ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw naam, adres, postcode en woonplaats naar vechtrijkgramsbergen@hardenberg.nl.

U ontvangt de nieuwsbrief dan binnen een paar dagen na aanvraag.


Meer informatie

Meer informatie over het project Vechtrijk Gramsbergen is te vinden op de projectpagina.