Vechtrijk Gramsbergen


Met een nieuwe inrichting langs de Vecht, keert Gramsbergen het gezicht weer naar de rivier. Samen met inwoners is er een visie (pdf, 23 MB) gemaakt voor het gebied tussen de wijk Baalder en De Haandrik (met uitzondering van de Loozensche Linie). We zien het gebied als een snoer dat een aantal unieke parels aan elkaar verbindt. Voor twee van deze parels zijn plannen gemaakt. De eerste is een stromende nevengeul in het gebied tussen De Haandrik en de stad Gramsbergen. De tweede parel is een nieuwe inrichting van het Stadsfront dat in het teken staat van beleven, spelen en verblijven.

Project in Beeld - Vechtrijk Gramsbergen

banner subsidiepartijen

Met de Regio Deal Regio Zwolle wordt een stevige impuls gegeven aan de realisatie van de ambitie van de Regio Zwolle om zich te ontwikkelen tot sociaal sterke, circulaire, innovatieve, klimaatbestendige groeiregio. Rijk en Regio Zwolle werken in partnerschap aan het versterken van de brede welvaart van de inwoners en bedrijven in regio Zwolle.

Contact

Heeft u vragen over dit project, dan kunt u contact opnemen met
Marion Geerink (projectleider waterschap Vechtstromen) via 088-2203333 of Martijn Spoolder (projectleider gemeente Hardenberg) via 14-0523 of stuur een mail naar vechtrijkgramsbergen@hardenberg.nl.

Marion Geerink

MarionGeerink

Projectleider

088 220 33 33

Projectupdates

Veelgestelde vragen & antwoorden

Vind hier het antwoord op veelgestelde vragen over Vechtrijk Gramsbergen

Projectinformatie

Aanvragen nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief Vechtrijk Gramsbergen ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw naam, adres, postcode en woonplaats naar vechtrijkgramsbergen@hardenberg.nl.

U ontvangt de nieuwsbrief dan binnen een paar dagen na aanvraag.