Glanerbeek


duitse_valg Deutsche site

De afgelopen periode hebben wij samen met Stadt Gronau, Kreis Borken en Wasser und Bodemverband Amtsven gewerkt aan het voorlopige plan voor het herinrichten van de Glanerbeek. Tussen de Rijksweg N35 en het klooster St. Ephrem de Syriër wordt de Glanerbeek aangepast met als doel de beek haar natuurlijke karakter terug te geven.

Wij informeren u over het voorlopige plan en heeft u de mogelijkheid om hierop te reageren. Deze manier van communiceren is anders dan u van ons gewend bent. Het heeft onze voorkeur om (fysieke) inloopbijeenkomsten te organiseren, zodat wij de mogelijkheid hebben met u in gesprek te gaan en gelijk te reageren. Helaas is dat nu als gevolg van de coronamaatregelen niet mogelijk.

Ontwerp

Om te komen tot een ontwerp is een projectplan opgesteld. Dit projectplan is een technische onderbouwing van de maatregelen en hiermee geven we aan wat de effecten zijn op de omgeving. Het voorlopige projectplan kunt u onder downloaden.

Naast het voorlopige plan zijn er tekeningen gemaakt die laten zien welke maatregelen worden uitgevoerd en geven inzicht in hoe het profiel van de beek eruit komt te zien nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Hieronder zijn de tekeningen weergegeven, u kunt deze openen door op de tekening te klikken.

Contact

Heeft u tijdens de werkzaamheden vragen over het werk dan kunt u contact opnemen met de projectleider Stephan Jansen.

Stephan Jansen

stephan

Projectleider

088 220 33 33

Project updates

Project informatie