Excursie waterzuivering aanvragen


Met dit formulier kunt u een excursie naar een rioolwaterzuivering aanvragen.

Voor schoolklassen zijn excursies, in verband met veiligheid, vanaf groep 7 basisonderwijs, informatie voor schoolklassen vindt u hier.

Een excursie duurt ongeveer 2 uur en is kosteloos.

Velden gemarkeerd met  * zijn verplicht.
Uw gegevens

Gedragsregels excursie waterzuiveringen

  1. Bij aankomst op het terrein meldt u zich bij de medewerker van het waterschap. Deze medewerker geeft u uitleg en informeert u over de risico's van het bezoek.
    Tijdens de rondgang volgt u de instructies van de medewerker van het waterschap op.
  2. Tijdens de excursie blijft u op de daarvoor aangegeven (tegel)paden en houdt u altijd afstand van de installatieonderdelen. Diverse bassins zijn diep en/of er staat een sterke stroming!
  3. Het is niet toegestaan om tijdens de rondgang installatieonderdelen, apparatuur, werktuigen en gereedschappen en dergelijke aan te raken.
  4. Minderjarigen mogen niet zonder begeleiding van een meerderjarige aan een excursie deelnemen.
  5. Bij schoolexcursies geldt, dat indien sprake is van minderjarige leerlingen, het aantal meerderjarige begeleiders op de grootte van de excursiegroep moet zijn afgestemd. Bij voorkeur één begeleider per vijf minderjarigen. De school blijft te allen tijde verantwoordelijk voor het gedrag van de leerlingen.
  6. Na het bezoek aan de waterzuivering dient u zorgvuldig uw handen te wassen of een antibacteriële handgel te gebruiken. Water, zeep en handgel zijn op elke waterzuivering aanwezig. U krijgt gelegenheid uw handen te wassen.
Gedragsregels deelname excursie *