Uitnodiging bijeenkomst herinrichting beekdal Nieuwe Drostendiep

Gepubliceerd op 17 januari 2022

Alle omwonenden in het beekdal Nieuwe Drostendiep zijn van harte uitgenodigd om aan te haken bij een digitale informatiebijeenkomst. Dit zijn met name de inwoners van Aalden, Zweeloo, Sleen, Oosterhesselen, Benneveld en inwoners in deze buitengebieden. Ook grondeigenaren in het beekdal van het Nieuwe Drostendiep zijn van harte welkom.

Tijdens deze onlinebijeenkomst willen wij u graag bijpraten over de veranderingen in het beekdal en u de gelegenheid geven om vragen te stellen.

Beekdal Nieuwe Drostendiep

Het beekdal Nieuwe drostendiep gaat er anders uitzien. De afgelopen jaren is er gewerkt aan een integraal plan. Boeren, Natuurmonumenten, gemeente Coevorden, provincie Drenthe, waterschap Vechtstromen, Agrarische Natuur Drenthe en Het Drentse Landschap hebben samen aan dit nieuwe inrichtingsplan gewerkt.

Om u een indruk te geven, kunt u het filmpje bekijken waarin te zien is om welke gebieden het gaat, wat er gaan veranderen en waarom.

Aanmelden

U bent van harte welkom om via uw computer, tablet of smartphone, deze digitale informatiebijeenkomst (via Zoom) bij te wonen op: 25 januari 2022 van 19.30 tot uiterlijk 21.00 uur.

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier. Na aanmelding krijgt u op 25 januari de link en inloggegevens per mail toegestuurd.

Graag tot digitaal ziens op 25 januari om 19.30 uur.


Aanmelden

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de digitale bijeenkomst op 25 januari om 19.30 uur.