Start renovatie rioolgemaal Beckum

Gepubliceerd op 8 februari 2024

Het rioolgemaal Beckum is verouderd en uit onderzoek is gebleken dat de kwaliteit van het gemaal niet meer voldoende is en vervangen moet worden. Daarom starten we begin februari met de werkzaamheden om dit rioolgemaal te vervangen. Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek voert deze werkzaamheden in opdracht van ons uit.

Nieuwe locatie

Het rioolgemaal Beckum is gelegen in de berm naast de rotonde van de Haaksbergerstraat en de Wolfkaterweg in Beckum. Omdat bij het gemaal geen ruimte is voor een opstelplaats van onderhoudsvoertuigen, staan deze bij onderhoud op de openbare weg. Gezien de onoverzichtelijke verkeerssituatie die dan ontstaat, is gekozen om het gemaal te verplaatsen naar een veiliger locatie nabij de parkeerplaats van Beckum Palace.

Overlast

In de periode van februari tot april 2024 wordt gewerkt aan het vervangen van het rioolgemaal. We proberen overlast zo veel mogelijk te beperken, maar kunnen dit niet helemaal voorkomen.

Vragen of meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 – 220 33 33.